ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό σε κύβους

2 κιλά πατάτες

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

χυμός από ένα λεμόνι

1 ποτηράκι κρασιού λάδι

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί βάζουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα και να πιει τα υγρά του.

Καθαρίζουμε της πατάτες  και της κόβουμε  σε περίπου το ίδιο μέγεθος με το κρέας, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,

τα προσθέτουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα με το κρέας .

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ζεστό νερό.

Σιγοβράζουμε το φαγητό για μία ώρα και στο τέλος το περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.

 

Καλή σας όρεξη.